Sunday, 25 September 2011

GaDis dEsA keMbaLi LaGi oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~

assalamualaikum semua....
ya Allah..lamer gler aku tinggalkan blog nie mcm nie jerr...kesiann blog aku niee...
aku tinggalkan blog aku nie lepas abis examm...then mcm xder mood lak nak update post terbaru...
yer la cuti 4 bulan dok kg mmg nak ilang kan stress...so aku decide xnak ada kner ngene ngan sebarang laman2 sesawang niee...tp bler da masok balik blaja nie tetiba terasa lak nak kembali memeriahkan blog aku nie dgn mcm2 mender...
soo now i'm backk...TARAAA.....dgn wajah yg baru (i mean header baru) dan background baru...
baru la aku semangat nak berkarya (bajet giler)...
so aku rasa belom lg terlambat untuk aku wish kat korg SELAMAT HARI RAYA dan SELAMAT HARI MERDEKA.....

raya tahun nie cuba muatkan badan dgn baju kebaya...xsesuai u~

chill laaa :)

2 comments:

  1. Salam....terima kasih kerana sudi ziarah blog saya

    ReplyDelete